fbpx
Go to Top

Cub Cadet

mtd_cub_cadet

UPPLEV SKILLNADEN

Det är en sak att prata innovation - en annan att verkligen utföra det.
Under årtionden har Cub Cadet byggt gräsklippare, trädgårdstraktorer, snöslungor och Zero-Turn Riders som fungerar och presterar bättre än något annat varumärke på marknaden.
Cub Cadet är hängivna att föra utvecklingen konstant framåt och producera produkter för framtiden.
Våran imponerande historia är fylld av industriledande innovationer, t.ex:

  • Introducerade den första Zero-Turn åkgräsklipparen
  • Utvecklade den första Zero-Turn baserade åkgräsklipparen med ratt
  • Först med att använda kraftiga automatiska Hydrostat transmissioner
  • Första - och enda åkgräsklipparen med direkverkande kardandrift
  • Först med 3-stegs snöslungor

UPPLEV HÖG PRESTANDA

Vår uppgift är att säkerställa att arbetet är korrekt utfört. Det är därför vi bygger premiumprodukter med de bästa material och de bästa ingenjörerna. Därför använder vi motorer av högsta klass. Och därför upskattar trädgårdsentusiaster våra produkter.

UPPLEV KVALITET

Vår kvalitet säkerställs i varje produkt, varje maskin, varje erfarenhet du har med Cub Cadet.
Vi visar tydligt i våra produkter att de är gjorda att hålla år efter år. Vi visar med tydlighet att vi jobbar med välutbildade och duktiga återförsäljare, de bästra i branchen. Och det visar sig tydligt i vårt rykte efter drygt 50 års innovation att Cub Cadet levererar kvalitet.

UPPLEV UTVECKLING

När andra i branschen fortsätter att titta bakåt i tiden och lever på det förgångna så är vi åtagande att utveckla produkter för idag och imorgon. Vi är ständigt granskande vilka behov dagens trädgårdsägare efterfrågar. Sen utmanar vi våra ingenjörer att ta fram produkter som möter och överträffar de förväntningarna. Det är därför vi har en historia av innovation och det är därför vi ser en framtid som en solid producent av preimium produkter.