fbpx
Go to Top

Zero Turn åkgräsklippare med Ratt

Zero Turn med ratt
 
RZT-S har ratt för enklast möjliga manövrering. Endast Cub Cadet erbjuder äkta Zero-Turn manövrering med ratt och fyrhjulsstyrning för enastående stabilitet, även i branta backar. Din gräsmatta kan nu få det välvårdade snittet du alltid velat ha - utan ansträngning. Smart, unik och innovativt, det är Cub Cadet.
Z-Force S 48

EN NY NIVÅ

AV MÅNGSIDIGHET Du har valmöjligheten att i Cub Cadet sortimentet välja mellan ratt och styrspakar när det gäller Zero-Turn maskiner. Z-Force S 48 har en ratt i stället för styrspakar, vilket gör den enklare att lära sig använda. Med Syncro Steer teknologin kommer du att få äkta Zero-Turn manövreringsförmåga och med rattens hjälp få full kontroll även på kullar och slänter. Allt för att du ska kunna njuta av den överlägsna prestandan som kommer att göra din arbetsdag lättare och gräsytorna vackrare.
54.990 kr
RZT S 46

ETT STORT STEG

INOM ZERO-TURN RZT-S har ratt för enklast möjliga manövrering. Endast Cub Cadet erbjuder äkta Zero-Turn manövrering med ratt och fyrhjulsstyrning för enastående stabilitet, även i branta backar. Din gräsmatta kan nu få det välvårdade snittet du alltid velat ha - utan ansträngning. Smart, unik och innovativt, det är Cub Cadet.
39.990 kr